't Brakenkerkje

Blues Rock formatie mAas
Blues&rock-formatie mAaS met uniek optreden in Obdam 

Obdam 6 maart 2020 in het Brakenkerkje, 

“Zullen we weer eens een band beginnen?” zeiden de ex-Crossband leden Cor de Vries en John Does tegen elkaar op een feestje. 

Dat is inmiddels een jaar of zeven geleden. Het kostte weinig moeite om andere muzikanten uit de voormalige Crossband enthousiast te krijgen en mAas was geboren. De Blues & Rock-formatie mAaS maakt speciaal voor het optreden in ‘t Brakenkerkje een 'unplugged' programma. 

Ondanks hun lange muzikale- en podiumervaring zien ze dit als een uitdaging - in al die jaren is dit nog nooit eerder vertoond. Rock- en bluesnummers, normaal gesproken gespeeld met scheurende elektrische gitaren, synthesizers en beukende bas en drums, nu met het intieme geluid van akoestische instrumenten. 

Het is kenmerkend voor deze groep gelouterde muzikanten dat ze de uitdaging aangaan; het gaat om het overbrengen van muziekplezier aan het publiek met enthousiasme, professionaliteit en kwaliteit. Enkele bandleden maakten deel uit van de bekende Crossband, die in het verleden ruim 25 jaar alle podia van Nederland heeft gezien. 

Wie de andere kant van mAaS wil meemaken kan getuige zijn van een geweldig muzikaal avontuur! Aanvang 20.30 uur entree € 10,00  voor reserveren 

Reserveren? KLIK HIER


Een totaal overzicht van ons programma vindt u op https://www.concertcheck.nl

Terug naar programmaoverzicht